Willi Haag

Se vine
Kontakt

Dokumentere vinproduktion i mere end 500 år

Willi Haag er beliggende i et af Mosel områdets små perler, Brauneberg. Familien kan dokumentere vinproduktion mere end 500 år tilbage. I 1960erne delte de 2 brødre Fritz og Willi Haag sig op og producerede herefter i hver sit havn. Fællesnævneren var tårnhøj kvalitet fra de stejle skråninger omkring Mosel floden ved Brauneberg. I dag er Willi Haag overtaget af Marcus Haag, der står i spidsen for de 6,5 HA Rieslingplanter. Porteføljen går lige fra den ranke tørre ”Trocken” til de helt søde Beerenauslese fra Juffer-Sonnenuhr skråningen med skifer jordbund.

Besøg vingården

Vine fra Willi Haag

Beskrivelse af vinen

De stejle skråninger ved Mosel floden lægger rygrad til store vine på Riesling druen, ikke mindst Juffer skråningen ved Brauneberg. GG (Grosses gewächs) fortæller, at årgangen var særlig god, og bruges på de store tørre vine i området.

Willi Haag har virkelig frembragt en unik og mineralsk Riesling med masser af beskidte noter pakket ind i en uhyre flot tøjlet syre. Vinen er oplagt ledsager til fisk og skaldyr. Vinen er defineret som tør, men kilder alligevel tungen med et lille touch af sødme i finishen. Riesling i stor balance på højt niveau.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

De stejle skråninger ved Mosel floden lægger rygrad til store vine på Riesling druen, ikke mindst Juffer skråningen ved Brauneberg. GG (Grosses Gewächs) er Tysklands svar på Grand Cru i Bourgogne, og definerer dermed, at Juffer skråningen i Brauneberg holder højeste niveau. Juffer-Sonnenuhr er en lille del af skråningen, som holder særligt højt niveau.

Willi Haag har virkelig frembragt en unik og mineralsk Riesling med noter af blomster, mineraler og urter pakket ind i en uhyre flot tøjlet syre. Vinen er defineret som tør, men kilder alligevel tungen med et lille touch af sødme i finishen. Perfekt balanceret Riesling på meget højt niveau, som vil have stort potentiale til mindst 2028.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Riesling Feinherb Kabinett angiver at vinen er halvtør med let sødme. Den har et flot sødmefyldt touch, og vinen vil derfor egne sig såvel til friske salater, retter med skaldyr eller som en fantastisk terrassevin. Riesling er en fantastisk drue til at formidle det terroir, som druerne dyrkes i.

Mosel området fremstiller nogle at verdens mest efterspurgte Riesling vine med en enorm karakter og personlighed. Inden for få meter på samme skråning kan der være markant forskel på udtrykket i druerne. Willi Haags Riesling Feinherb har en fantastisk distinkt næse med beskidte noter af svovl og benzin, understøttet af flotte bærnoter. I munden er den ren, rank og indsmigrende, og den repræsenterer på fornemste vis Riesling druens status. Grosse Lage angiver, at kvaliteten af druerne er af højeste kvalitet, og årgangen derfor har været ekstraordinær god.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Riesling Halbtrockenangiver at vinen er halvtør. Den har dog et lille sødmefyldt touch, og vinen vil derfor egne sig såvel til friske salater, retter med skaldyr eller som en fantastisk terrassevin.

Riesling er en fantastisk drue til at formidle det terroir, som druerne dyrkes i. Mosel området fremstiller nogle at verdens mest efterspurgte Riesling vine med en enorm karakter og personlighed. Inden for få meter på samme skråning kan der være markant forskel på udtrykket i druerne. Willi Haags Riesling Halbtrockenhar en fantastisk distinkt næse med noter af mineralitet og svovl, understøttet af flotte bærnoterog blomsternuancer. I munden er den ren, rank og indsmigrende, og den repræsenterer på fornemste vis Riesling druen.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Trocken defineres som tør, men reelt er vinen mere halvtør og derfor også imødekommende uden at være ledsager til f.eks. skaldyr eller fisk.

Riesling fra Mosels dygtige producenter er ikke uden grund blandt mange sommelierers favoritvine. Evnen til at fremstå mineralsk og ren i udtrykket er grundlæggende én af områdets store forcer. Ingen steder i verden er vinmarkerne så stejle som langs Mosel floden, og den unikke evne til at omfavne terroiret giver sig altså udtryk i aldeles fremragende vine.

Willi Haag Trocken produceres ikke i højt antal men kvaliteten er altid høj. Årgang 2017 var intet mindre end sublim, og gav druer på et virkelig flot niveau. Fremragende ledsager til f.eks. sushi.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Trocken defineres som tør, men reelt er vinen mere halvtør og derfor også imødekommende uden at være ledsager til f.eks. skaldyr eller fisk. Riesling fra Mosels dygtige producenter er ikke uden grund blandt mange sommelierers favoritvine.

Evnen til at fremstå mineralsk og ren i udtrykket er grundlæggende én af områdets store forcer. Ingen steder i verden er vinmarkerne så stejle som langs Mosel floden, og den unikke evne til at omfavne terroiret giver sig altså udtryk i aldeles fremragende vine. Grauschiefer Alte Reb.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Riesling Halbtrocken angiver at vinen er halvtør. Den har dog et lille sødmefyldt touch, og vinen vil derfor egne sig såvel til friske salater, retter med skaldyr eller som en fantastisk terrassevin.

Riesling er en fantastisk drue til at formidle det terroir, som druerne dyrkes i. Mosel området fremstiller nogle at verdens mest efterspurgte Riesling vine med en enorm karakter og personlighed. Inden for få meter på samme skråning kan der være markant forskel på udtrykket i druerne

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os