Om Dansk Vinhandel

Vi er bedst til B2B

Vi ved, at vi er bedst til B2B – og det er netop der, vores fokus er. Hele Dansk Vinhandels setup baserer sig nemlig på, at vores erhvervskunder skal få mest mulig værdi ud af den investering, de laver i vin.

Den værdi sikrer vi på flere måder. Vi sigter blandt andet altid efter at være en top fem-kunde hos vores vinleverandører – for det giver os de skarpeste priser. Og derfor køber vi altid stort ind hos få leverandører.

Derudover har vi stort fokus på, at både din virksomheds og din modtagers profil afspejler sig i jeres vingaver. Uanset om I – eller de – er fra et advokatfirma eller tømmerhandel. Reklamebureau eller jernstøberi.

Mere end 90% af vores kunder køber kontinuerligt

Hos Dansk Vinhandel arbejder vi aldrig kortsigtet. Fordi vores kunder har et kontinuerligt forbrug af vingaver, giver det god mening af planlægge nogle måneder frem – for på den måde laver vi de fedeste emballageløsninger.

Det resulterer i, at 90% af vores kunder køber kontinuerligt hos os. Det gør de, fordi vi finder netop de B2B-løsninger, der giver rigtig god værdi og effekt for vores kunder. Ingen webshop, butik, salg til discount eller tung administration. Vi har fokus på B2B – det er vi bedst til.

Kontakt os

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os