Rocche Costamagna

Se vine
Kontakt

Eksklusive Rocche Costamagna

Rocche Costamagna er beliggende i La Morrapå én af Barolos mest eftertragtede adresser. Siden 1841 er Rocche Castamagna gået i arv og ejes i dag af Alessandro Locatelli. La Morra er notorisk kendt for at være et af de absolut vigtigste områder i Barolo kommunen. Rocche Costamagna hører til i førerfeltet af producenter med ejerskab af betydningsfulde HA på RoccheDell’Annunziataskråningen.

En inspirerende produktion

De forskellige Baroli laves på den traditionelle metode med lang tids lagring på store botti. Rocche Castamagna har en formidabel evne til at lave Nebbiolo, som såvel har stort lagringspotentiale, men formår at have bløde og enlige tanniner, således vinene er drikkemodne allerede ved frigivelse.

Besøg vingården

Vine fra Rocche Costamagna

Beskrivelse af vinen

La Morra er notorisk kendt for at lægge vinmarker til de mest elegante Baroli. Rocche Costamagna lever til fulde op til forventningerne, og leverer en Barolo i stor harmoni med søde tanniner. Fuldt ud drikkeklar fra frigivelse, og en vin der allerede fremstår på toppen, om end den sikkert vil holde sig der til mindst 2030.

Klassiske noter af lakrids, lyse bær og blomster i både næse og mund. En ukompliceret men stadig nuanceret Barolo. Iltning på karaffel inden
servering er ikke et krav, men vil gøre godt. Serveres ved 14-15 grader.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Øverste hylde i Barolo, intet mindre. Rocche Dell’Annunziata er ganske enkelt en top 3 mark i La Morra og indbegrebet af stor og elegant Barolo. La Morra området er verdensberømte for at have de mest elegante vine i Barolo, og kompleksiteten i Rocche Dell’Annunziata er second to none.

Dyb næse med et lag af nuancer inviterer straks til at smage på herlighederne. I munden leverer Rocche Dell’Annunziata stort. Sød lakrids, lyse bær, krydderier med især Rosmarin og hvid peber. Vin fra øverste hylde fortjener at blive lavet af dygtige producenter, og det er i allerhøjeste grad tilfældet hos Rocche Costamagna. Tanninerne er selv lige efter frigivelse venlige, og selvom vinen helt sikker vinder med lidt iltning, så fremstår den drikkeklar. Vi anbefaler at ilte den 30- 60 minutter inden servering ved 14 grader i store glas.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Øverste hylde i Barolo, intet mindre. Rocche Dell’Annunziata er ganskeenkelt en top 3 mark i La Morra og indbegrebet af stor og elegant Barolo. La Morra området er verdensberømte for at have de mest elegante vine i Barolo, og kompleksiteten i Rocche Dell’Annunziata er second to none.

Dyb næse med et lag af nuancer inviterer straks til at smage på herlighederne. I munden leverer Rocche Dell’Annunziata stort. Sød lakrids, lyse bær, krydderier med især Rosmarin og hvid peber. I ekstraordinært gode årgange laver Rocche Costamagna en Riserva version i meget begrænsede mængder. Årgang 2016 omtales allerede nu, som én af de bedste Barolo årgange nogensinde. Iltning 60 minutter anbefales. Drikkes frem til 2040 men sikkert længere.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Den i særklasse mest behagelige og elegante Langhe Nebbiolo vi har smagt. Druer fra unge Nebbiolo planter, som senere i livet lægger rygrad til stor Barolo, men endnu blot klassificeres som Langhe Nebbiolo. Noter af blomster, lakrids og krydderier i næsen.

I munden en virkelig elegant og behagelig vin, hvor sød lakrids og frugt understøtter næsens noter. Indbegrebet af hvor flot Langhe Nebbiolo kan laves, når druematerialet er godt og producenten virkelig formår at navigere.
Serveres ved 15-16 grader. Lagringspotentiale til 2026 mindst.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os