Domaine Périnade

Kvalitetsvin i Ribera del Duero området

mangler tekst

Kvalitet i højsæde

mangler tekst

Besøg vingården

Vine fra Domaine Périnade

Te sum latatessimo offic tem quod mos rera vendame voluptae ressum quodit quae re ma que quatem id
excepudi imolorum volorae voluptaquat labo. Mos iligendita nest, quiant lab ide autet ut laborep repeditatae
nihil magnimi lluptiam ni aut moluptat omniminum.

Beskrivelse af vinen

Lagar Isilla Reserva er lavet på Tempranillo druer, som kommer fra mellem 60 og 80 år gamle vinstokke. Det er en intens, fløjlsblød og ren vin på én gang. Næsen er bombardement af bær, vanilje, chokolade, peber, kanel og læder. I munden er vinen indledningsvis elegant og blød. Herefter åbner vinen for en sand eksplosion af nuancer med de sorte modne bær i centrum, men klare noter af krydderier takket være de franske egefade. Lang og vedholdende eftersmag. Årgang 2011 var intet mindre en fremragende i Ribera del Duero, og Lagar Isilla har præsteret en vin i absolut topklasse. 2011 er drikkeklar nu, men der er masser af potentiale til lagring.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Lagar Isilla Crianza er lavet på Tempranillo druer, som kommer fra området omkring Aranda, hvor i øvrigt også druer til Pingus dyrkes.

Det er herlig vin, der definerer præcis hvorfor Ribera del Duero er blevet så populært. Dyb vin fra et godt druemateriale. Frugten får lov at dominere, men fadlagringen spiller stadig en vigtig rolle i lagringen. I næsen dybe modne frugtnuancer, og snert af træ og vanilje.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Lagar Isilla 9 meses ”Gestacion”, kaldes også ”graviditetsvinen” qua de 9 måneders fadlagring. Vinen laves på Tempranillo stokke på mellem 60 og 80 år. Produktionen er begrænset til sølle 5.968 flasker i årgang 2011 hvilket understreger at Lagar Isilla frem for alt satser på høj kvalitet. I næsen er Gestacion intens og imødekommende. Den relativt unge vin byder på masser af modne bær ligesom krydderier og noter af brændt træ samt vanilje er genkendelige. I munden er den flæsket, flot balanceret med søde tanniner og vedholdende. Noter af kakao, bær, kaffe og chokolade åbner sig flot. Gestacion har potentiale til et langt liv men de flotte frugtegenskaber gør, at vinen absolut er velegnet til at blive drukket allerede nu.Bodegas el Lagar de Isilla

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Vendimia Seleccionada eller ”de udvalgte årgange” laves kun i de årgange kvaliteten er helt i top. Alt plukkes manuelt i 15 kg. kasser. I årgang 2009 blev produktionen på beskedne 4.185 flasker, og der er tale om en yderst intens og dyb vin. Farven er ren og dybrød med et kirsebærskær. Næsen er kompleks med aromaer fra sorte modne bær, kakao og balsamiske noter takket være de franske egefade. I munden byder VS på en sand eksplosion af nuancer. Pakket ind i en meget afbalanceret vin finder man noter af modne frugter, kaffe, mint og karamel. Det er en full-body vin med stor personlighed i perfekt balance.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os