VALDRINAL

Ny producent i Ribera del Duero

Valdrinal er en relativt ny producent i Ribera del Duero, men ambitionen om at lave vin fra øverste hylde fejler ikke noget. I Ribera del Dueros hjerte uden for Aranda, har Valdrinal 25 ha vinmarker plantet med Tempranillo. Selvom naturen får lov at styre slagets gang, overlades intet til tilfældighederne, og man arbejder med det mest moderne udstyr til at overvåge, at selve produktionen arter sig.

Nøje udvalgt

Alle druer plukkes manuelt i små 15kg kasser. Enkeltvis selektion af druerne, nøje udvalgt barrique sammensætning fra flere end 10 producenter, primært franske, er blot eksempler på det ambitionsniveau, der sender Valdrinal højere og højere op på Riberas ranking.

Besøg vingården

Vine fra VALDRINAL

Beskrivelse af vinen

Crianza tradition 2015 er en fremragende vin lavet på 100% Tempranillo også kaldet Tinta Fina. Vinen lagres 12 mrd. på franske barriques, hvilket udvikler en flot kompleks, men let drikkelig Crianza. Det er Ribera del Duero Crianza som vi elsker den i Danmark. Intens i næsen. Dominans af moden frugt og anelser fra fadlagringen. En fin sødme og så i øvrigt den helt unikke ”Ribera del Duero Appel”, som har potentiale til en del år i kælderen, men samtidig også drikkes fremragende som ung vin. 2015 var endnu et stort år i Ribera del Duero generelt og også hos Valdrinal. Server vinen kølet til 13-14 grader i store glas.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Crianza tradition 2016 er en fremragende vin lavet på 100% Tempranillo også kaldet Tinta Fina. Vinen lagres 12 mrd. på franske barriques, hvilket udvikler en flot kompleks, men let drikkelig Crianza. Det er Ribera del Duero Crianza som vi elsker den i Danmark. Intens i næsen. Dominans af moden frugt og anelser fra fadlagringen. En fin sødme og så i øvrigt den helt unikke ”Ribera del Duero Appel”, som har potentiale til en del år i kælderen, men samtidig også drikkes fremragende som ung vin. 2016 går for at være et aldeles fremragende år i Ribera del Duero. Server vinen kølet til 13-14 grader i store glas.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

Quinq fyrer på alle cylindre. 100% Tempranillo fra 80 år gamle stokke. 12 mdr. lagring på franske fade. Stilen er ikke til at tage fejl af. Dyb flot vin med de klassiske Ribera noter i næsen: Kakao, mørk chokolade, moden frugt, snert af vanilje og sød lakrids.

Quinq refererer modsat traditionerne i Ribera ikke til Crianza eller Reserva, hvor reglerne er ganske strenge. I processen med at lave QuinQ ønsker man absolut frihed til at gå i den retning, man skønner bedst for den enkelte årgang. Samme princip som hos f.eks. Pingus og Aalto. Referencen til de store Ribera vine er ikke til at tage fejl af. 2014 var i øvrigt et fremragende år, som snildt vil holde sig flot til 2024, men smager fantastisk som ung. Store Tempranilo glas og serveret v. 14 grader.

Se vinpræsentation

Beskrivelse af vinen

SQR 2014 er et stort glas vin. 100% Tempranillo fra 50 år gamle vinstokke med lavt udbytte. Produktionen er meget begrænset og holdes på max 10.000 flasker årligt – og kun i de årgange, hvor kvaliteten er i top. Således er man gået fra 2009 til 2014.

Dette er Tempranillo for fuld udrykning. Kontrolleret udrykning forstås. Masser af intensitet, dyb frugt og den slags vin, man smilende dufter til en hel aften. Naturligvis en lang og vedholdende finish, tanninerne afslører masser af lagringspotentiale, men de er ikke stramme. Alligevel vil et godt stykke kød give et fornuftigt modspil i munden. Drikkes på toppen nu frem til 2026 – mindst, men sikkert længere. Store glas og 14-15 grader, så vil den stå knivskarpt.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os