Bodegas Alfredo Santamaria

Fremragende marker med gamle Tempranillo stokke

Alfredo Santamaria er beliggende i Cigales området tæt på Valladolid. Og et stenkast fra Toro og Ribera del Duero appellationerne. Området er med en klar overvægt af Tempranillo, og stilmæssigt ligger de gode producenter i Cigales helt op ad Toro og Ribera del Duero. Alfrado Santamariaer begunstiget af nogle fremragende marker med gamle Tempranillo stokke. Under selvefermentering temperaturstyres processen, men så vidt muligt lader man den naturlige udviklingdefinere vinen.

Vine fra Bodegas Alfredo Santamaria

Beskrivelse af vinen

Pago de Cordonero er lavet på ren Tempranillo og lagret 12 mdr. på primært brugte barriques. Moden frugt, primært mørke bær dominerer i næsen. Virkelig flot balanceret vin.

Pago de Cordoneroer en alsidig madvin og fungerer såvel til lette kødrettersom en stor rød bøf. Eller blot som terapivinhelt uden tilbehør. Fin syre og tanninbalance. Drikkes bedst fra 2020 –2025. Anbefales ved 14 grader og store glas.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os