Sylvain Dussort

Stor hvidvinsproduktion

Sylvain Dossort er beliggende i Meursault i Bourgogne. Hjertet af stor hvidvinsproduktion på rygrad af Chardonnay.

Sylvain er ud af en familie, hvor vin altid har spillet en stor rolle, enten som vinbonde eller cooper (bødker).

Respekt for naturen

I 1982 overtog han familiedomænet, og har siden produceret god vin og løbende tilkøbt flere marker.
Al produktion foregår med stor respekt for naturen, og der bruges f.eks. kun organisk gødning.

Besøg vingården

Vine fra Sylvain Dussort

Beskrivelse af vinen

Meursault Vielles Vignes definerer, at det er Meursault lavet på gamle vinstokke på 50 år eller ældre. Gamle stokke har med tiden ladet sine rødder søge dybt efter næring, og især området omkring Meursault har med sin skifer og lerrige jordbund, optimale betingelser for Chardonnay druen til at udtrykke det særegne terroir.

Meursault lavet på gamle stokke kan være en kompleks størrelse, og vil klart have godt af nogle års lagring på flaske. 2017 var et fremragende år på de hvide Bourgogner. Sylvain Dussorts Meursault v.v. vil i de yngre år fremstå med grønne florale noter, hvorimod den efter nogle års lagring vil have honning og nøddenoter om end længe vil fremstå frisk og elegant.

Serveres v. 8-10 grader, og dekanter evt. vinen inden servering.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os