Domaine de la Columbette

Produktion af vin siden 1890

Domaine la Colombette er beliggende i Languedoc i Sydfrankrig, hvor familien Pugibet har lavet vin siden 1890.
Her hersker den alsidige Grenache drue, der både ligger rygrad til store tunge vine som Chateauneuf de Pape i Rhone, men også fremstår lækker og nuanceret i rosé vine.

Pionerer i Languedoc

Colombette kan med rette kaldes for pionerer i Languedoc på flere parametre. Dels med tilførsel af alternative druetyper, og med en meget økologisk tilgang til arbejdet i marken samt minimalt tilsæt af svovl ifm. vinproduktionen.

Besøg vingården

Vine fra De la columbette

Beskrivelse af vinen

Grenache rosé fra Colombette smager præcis, som en let lækker imødekommende sommerrosé skal smage.

En fin ferskenfarvet sag, som laves på en blanding af både nye og ældre stokke.

Colombette har flere rosévarianter, og formår at ramme en stil, der appellerer bredt på den helt rigtige måde.

Oplagt terrassevin, som aperitif, til salater eller tapas ledsager. En alsidig vin, der fortjener at blive drukket ung, således den flotte frugt stadig står knivskarpt.

Se vinpræsentation

Brug for rådgivning?

Vi har solid erfaring i at lave løsninger, der giver samlet god værdi for den enkelte kunde. Det starter ikke med at vælge vinen. Det starter med at få et indtryk af hvilken profil din virksomhed har. Og hvilket signal I gerne vil levere. Hvem er målgruppen, og hvor modig kan vi være i valg af løsning. Giver det mere værdi at aflevere et par flasker rosé til sommer end rødvin til vinter? Vil magnum hvidvin overraske og skabe stor opmærksomhed? Eller skal det være en enkelt eksklusiv drikkemoden Barolo? Hvad vil den oplevede merværdi af en fed emballage være? Og kan vi med fordel planlægge 1-2 mdr. frem og dermed sikre helt andre muligheder på både emballage og logistik? Det behøver ikke være raketvidenskab at få mere værdi for samme budget. Vi har stor erfaring, og kender både de sjove løsninger, men også de mest normale faldgrupper. Rådgivning koster ikke noget – vi elsker nemlig at se vores kunder have succes.

Kontakt os